MagazinSex i ljubav

Na koji način štikle prouzrokuju lošiji seks?

0

Štikle čine da se žene osjećaju seksi i poželjnije muškarcima, ali u isto vrijeme rade i jednu jako lošu stvar koja može da im uništi seksualni užitak.

Iako se zbog štikli žene osjećaju seksi, one ponekada mogu biti jako bolne, a teško je zavoditi muškarce dok šepate na jednu nogu. Međutim, kako bi stvari bile još gore, pojedini stručnjaci tvrde da štikle mogu ozbiljno da utiču i na vaš orgazam.

Studija koju je prije nekog vremena sproveo urolog dr Marija Ćeruti došla je do zaključka da par cipela sa umjerenom štiklom tonira ženske noge i ojačava pelvične mišiće.

“One direktno aktiviraju mišiće koji su povezani sa orgazmom“, napisala je ona tada, a svi proizvođači štikli skakali su od sreće.

Ona je otkrila da žene čije je stopalo nagnuto od zemlje pod uglom od 15 stepeni (štikla od oprilike 6 centimetara) imaju dobro držanje kao i one koje nose ravne cipele. Na ovoj visini, karlični mišići su u najboljem položaju koji pomaže njihovom jačanju i kontrakciji. Drugim riječima, obezbjeđuju vam bolji orgazam.

Međutim, viša štikla može negativno da utiče na ženski orgazam jer je poza stopala u njima identična pozi koju žene prave tokom orgazma.

Evo i zašto!

Ako ris štikle imitira pozu u kojoj se nalazi karlica prilikom orgazma, postoji velika šansa da žena postane imuna na ovo zadovoljstvo.

“Orgazam je poput instant ubrzanja do 100 kilometara. Ako pokušavate da stignete do brzine od 100 kilometara na sat dok vozite 90 na sat (zbog nošenja štikli), nećete moći da osjetite potpuno zadovoljstvo”, najbolje objašnjava ginekolog Eden Fromberg.

Dakle, dobro razmislite prije nego što se sljedeći put odlučite na štikle.

Izvor: ATV

BOSANAC POSTAO SENZACIJA: Sa sportskih tribina traži ženu

Previous article

Prepoznajete li osobu sa fotografije? Ukrao novčanik, pa sa bankomata podigao 1.000 KM

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin