BalkanNovosti

Na graničnim prelazima kilometarske kolone

0

Najduža zadržavanja vozila evidentirana su graničnom prelazu Batrovci na ulazu u Srbiju iz Hrvatske gdje se čeka oko jedan i po čas, pa se preporučuje korištenje prelaza Bačka Palanka, Sot i Bogojevo, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srbije /AMSS/.

Kolona vozila na izlazu iz Hrvatske na prelazu Batrovci dugačka je nekoliko kilometara što produžava vrijeme zadržavanja. Pojačan je saobraćaj i iz pravca Mađarske, pa se na graničnom prelazu Horgoš na ulazu u Srbiju putnička vozila zadržavaju oko jedan čas. Iz AMSS savjetuju da zbog gužve na Horgošu vozači koriste alternativne prelaze za ulazak u Srbiju – Bački Breg i Kelebija.

Na izlazu iz Srbije pojačan je saobraćaj na prelazu Gradina prema Bugarskoj, gdje se čeka oko 90 minuta. Na graničnom prelazu Preševo prema Makedoniji čekanja su oko 45 minuta, dok se na prelazu Gostun i Špiljani sa Cnom Gorom vozila zadržavaju oko pola časa. Pojačan saobraćaj danas se očekuje na putnim pravcima prema Crnoj Gori i Jadranskoj obali, kao i na auto-putu iz pravca Hrvatske i Mađarske prema Bugarskoj i Makedoniji.

 

srna

Gala slavlje: Seka Aleksić na proslavu rođendana malog Jakova troši 20 hiljada evra!

Previous article

Upoznajte saudijsku princezu koja je odbacila tradicionalnu odjeću

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Balkan