U prekidu odvijanje saobraćaja na dionici puta M-16,1 Klašnice-Prnjavor

Zbog izlijevanja vode na kolovozu,od 20:00h, u prekidu je odvijanje saobraćaja na magistralnom putu M-16,1 Klašnice-Prnjavor u mjestu Ratkovac.

ПРЊАВОР, 7. МАРTА /СРНА/ – Усљед обилних падавина и испресијецаног корита због радова на изградњи ауто-пута рјечица Лишња се излила из корита у Улици Живојина Прерадовића у Прњавору.

I na reg. putu Prnjavor-Čelinac u mjestu Donji Vijačani,zaseok Kačare, popuno je obustavljen saobraćaj.

Zbog izlijevanja rijeke Lukavice,u prekidu odvijanje saobraćaja na regionalnom putu R-465-a,Bušletić –Paležnica u mjestu Porečje.

Na regionalnom putu Teslić -Tedin Han u mjestu Čečava saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom.

Na reg. putu R-474-a Doboj-Stanari, u mjestu Ljeskove Vode, opština Doboj, došlo je do izlijevanja vode na obje saobraćajne trake u dužini od 100 m, tako da se ne preporučuje kretanje ovom dioicom puta,

Zbog izlijevanja potoka, saobraćaj se u mjestu Grabovac odvija veoma otežano, na regionalnom putu R-476 Čelinac-Ukrina. Napominjemo da se na ovom lokalitetu, u narednih 15-30 minuta očekuje potpuna obustava saobraćaja, s obzirom da voda sve više nadire na kolovoz.Zbog izlijevanja vode, prekinut je saobraćaj i na regionalnom putu Srbac-Drugovići, na lokalitetu gdje auto-put presjeca regionalni,kod kuće Nenada Popovića.

AMS