MagazinSvijet poznatih

Na beogradskom splavu vjenčale se dvije djevojke iz poznatih porodica

0

Bratanica poznate umjetnice Marine Abramović i ćerka manekenke Irene Mišović organizovale su slavlje na jednom privatnom splavu u Beogradu i i tako obilježile početak zajedničkog života.

Ivana Abramović i Katarina Mišović Šotra ozvaničile su svoju vezu u inostranstvu, a juče su organizovale slavlje na jednom privatnom beogradskom splavu. Kako gej venčanja nisu dozvoljena u Srbiji, one nisu mogle da izgovore sudbonosno „da” pred matičarem, ali su zato u Beogradu napravile proslavu za porodicu i prijatelje.

Ivana, bratanica Marine Abramović, i Katarina, ćerka manekenke Irene Đurić, nekada Mišović, došle su u pratnji svojih prijatelja nešto poslije 15 časova na splav gdje je organizovano slavlje.

Marina Abramović, umjetnica čiji performansi već decenijama privlače pažnju publike u Njujorku i drugim metropolama, prije tri dana stigla je u Beograd da bi pružila podršku ćerki svog brata Velimira, jer su njih dvije veoma vezane. Irena Đurić, nekada Mišović, došla je na slavlje nakon mladenaca u pratnji prijatelja i ćerke i bila je i te kako raspoložena. Na splav se ulazilo pomoću specijalne šifre koju su sve zvanice morale da ukucaju.

Mladenci su dočekivali goste s osmijehom na licu i primali čestitke. Veselo društvo je nakon toga nastavilo da slavi uz piće, hranu, ali i di-džeja koji je puštao pop numere.

I Ivana i Katarina su se opredijelile za belu garderobu. Tako je Ivana obukla šorts i košulju, dok je Katarina nosila pantalone, majicu i sako.

Inače, Katarina Mišović Šotra bavi se promocijom umjetnosti i kulture, dok Ivana Abramović radi na Tehničkom univerzitetu u Ajndhovenu. Završila je studije primijenjene fizike i radi na odjeljenju za nauku i tehnologiju nuklearne fuzije. Završila je i doktorske studije i stekla doktorat.

(Blic)

Ko oženi Islanđanku dobija 5.000 dolara

Previous article

Srbija nema dece za nova stradanja, sedmi rat bi bio KRAJ OVE ZEMLJE: Snažne riječi Dušana Kovačevića povodom Vučićevog poziva na dijalog

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin