Muškarci u ovom znaku najviše varaju, a žene seksualno najaktivnije

od prnjavorski 0

Vodolija je horoskopski znak koji će najvjerovatnije prevariti svog partnera. Razlog više za brigu čak i ako niste previše skloni da vjerujete u horoskop je taj što do ovog zaključka nisu došli čak ni astrolozi nego tim koji stoji iza aplikacije za sklapanje vanbračnih veza Victoria Milan.

Rezultati istraživanja pokazuju da nakon najnevernijih Vodolija šanse za nevjeru opadaju sljedećim redosljedom znakova: Riba, Ovan, Bik, Blizanci, Jarac, Rak, Lav i Djevica imaju iste izglede za nevjeru, a niz nastavljaju Vaga, Škorpija i Strijelac.

“Vodolije su vruće krvi, seksualni znakovi, i ne mogu se okriviti za nešto što im je zapisano u zvijezdama”, navodi osnivač aplikacije Milan Sigurd Vedal.

Zanimljivo, ista kompanija je vlasnik aplikacije za praćenje menstrualnog ciklusa i ovulacije Eve i od svih znakova i ovdje su žene Vodolije seksualno najaktivnije.

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>