MagazinSex i ljubav

Muškarci ovo ipak primijete tokom seksa

0

Daleko od toga da muškarci ništa ne primjećuju tokom seksa. Evo na šta muški obraćaju pažnju čak i u naletu strasti.

1. Inicijativa

Ne postoji ništa erotičnije od žene koja se osjeća dobro u svome tijelu. To je prirodni mamac za muškarce i oni jednostavno ne mogu da mu odole. Osim što ženu čini seksepilnom i zavodljivom, opuštenost tokom seksa kao i preuzimanje inicijative muškarci tumače kao snažnu želju da budete s njima i uživate u njihovom društvu. Muškarci obožavaju kada žena zna šta želi.

2. Pokreti

Pokreti su ženino najjače oružje i to od hoda, koketiranja i ponašanja u društvu pa sve do najstrastvenijeg čina. Žensko tijelo samo po sebi je muškarcima vrlo privlačno, a još kada ono pokretima otkriva strast i zavođenje, ni jedan muškarac u tom trenutku ne može da ostane ravnodušan.Opustite se, priljubite tijelo uz njegovo i osvojili ste sva njegova čula.

3. Pogledi

Pogled može da bude vrlo senzualno i strastveno oružje na koje “pada” svaki muškarac. On opisuju sigurnost, samopouzdanje, užitak, strast i želju za seksom. Pogledi tokom ljubljenja, kao i pogledi na svoje i njegovo golo tijelo instant su podizači strasti i zato svaka žena treba maskimalno da ih iskoristi.

4. Dah

Tokom seksa, ono što otkriva istinsko zadovoljstvo su i nježni uzdasi žene koji u trenu mogu da uzbude svakog muškarca. Uz pomoć uzdaha oni znaju kada su na pravom putu, ali i dokaz kako zaista uživate u njihovim dodirima, poljupcima i muškim čarima. Prepustite se strasti i ne ustručavajte se da pokažate partneru šta zaista osjećate tokom strastvenog čina vođenja ljubavi.

5. Trud

Ako ste pomislile kako muškarci ne mare za vaše donje rublje ili male trikove poput depilacije i uređenja intimne zone, griješite. Iako su “zagrijani” za vaše tijelo, oni i te kako primjećuju vaš trud da ih impresionirate. To im laska.

Izvor: Alo

SB UN uz aplauz usvojio rezoluciju protiv Izraela

Previous article

Ukrajinska vojska ušla u Donbas

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin