MagazinŽivot i stil

Monika Beluči (53) skinula 10 godina sa lica: Trik za kojim će svaka žena poluditi! (FOTO)

0

Jedan od zaštitnih znakova Monike Beluči je njena duga, predivna kosa, ali u 54. godini života glumica je odlučila da je vreme za promenu. Ošišala se i sada ima znatno kraću frizuru posebnu po tome što pristaje svakom obliku lica i teksturi kose

Monika Beluči pojavila se na crvenom tepihu dodele nagrada Virna Lisi u Rimu koja je slavnojitalijanskoj glumici na svečanom događanju bila i uručena. Za taj događaj Monika je izabraladugu crnu haljinu na bele tufne čiji dezen i kroj podsećaju na stil iz 1950-ih, a iskombinovala ju je uz crni kardigan i crne čizme sa platformom.

 

foto: Profimedia

Ono što je najviše zaokupilo pažnju na 53-godišnjoj lepotici je njena nova, znatno kraća frizura.

Monika je čitavu karijeru negovala dugu kosu, ali sada se odlučila na promenu i dužinu kose poznatu kao “clavicut”. Reč je o frizuri ošišanoj do ključne kosti (clavicula je latinski izraz za ključnu kost), a frizeri kažu da je kosa koja seže do ključne kosti “čudotvorna” jer osim što pristaje svakom obliku lica, odgovara i svim teksturama kose.

Tankoj i ravnoj kosi pomoći će u postizanju volumena. Čvrstoj i kovrčavoj kosi pomoći će ukroćenju volumena. Kod kratkog boba kovrčava kosa “nakostreši” se na vrhovima i tako stvara iluziju proširivanja lica, a to se s ovom dužinom neće dogoditi što se može videti i na fotografijama Monike Beluči sa dodele nagrada Virna Lisi.

ŠEŠELJ OSUO PO ZORANI MIHAJLOVIĆ: Ona profuknjača i kalaštura što glumi ministra otišla u inostranstvo da obavi fejslifting narodnim parama!

Previous article

Bogdanić: Za nezaposlene porodilje 405 KM mjesečno

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin