MJEŠTANI SELA KOD KALESIJE NAKON TRAGEDIJE “Majka je umrla od tuge za sinom koga je ubila struja”

Tačan uzrok smrti majke Mine (70) i sina Ekrema Hujdura (27) iz kalesijskog sela Gornjeg Hrasna se, koji su pre sinoćnjeg mraka, oko 17 časova, pronađeni mrtvi u kupatilu porodične kuće, se i danas istražuje.

 Kako se spominje, njih je u kući pronašao bliži rođak nakon što je provalio ulazna vrata. Ekrem Hujdur je bio zaposlen u pilani Hamidović u Babajićima. Pretpostavlja se da su oboje stradali od udara struje, a velika porodična nesreće se dogodila nakon sinovog povratka s posla, piše Pogled.

– Upravo kad smo se oporavili od jedne, zadesila nas je još veća tragedija. Majka je, prema svemu sudeći, umrla od tuge za Ekremom – pričaju stanovnici Gornjeg Hrasnog, gde je vladala velika tuga i pre nešto više od godinu dana zbog tragične sudbine njihove komšinice i rodice Arnele Hujdur (25) koja je u smrt skočila s prozora poslovno-stambenog objekta “Piemonte” u Kalesiji.

Prethodno je Arnela kupila malu plastičnu stolicu i litru sone kiseline, te ispila pola boce, skinula čizme i kaput pa se bacila na beton. Kako su spominjali, sve se to dogodilo tri meseca nakon poroda, a kao motiv se spominjao porodični problem.

Izvor: Pogled.ba