MISTERIJA KUTIJE: Evo šta je Melanija poklonila Mišel i zašto je nastala neprijatna situacija

od redakcija 0

Prilikom dolaska Donalda i Melanije Tramp na inauguraciju, pažnju je odmah privukla plava kutija u rukama prve dame Amerike Melanije Tramp.

 
Melanija Tramp je bivšoj prvoj dami Mišel Obami predala poklon iz “Tifanija”, u plavoj kutiji, ukrašenoj belom satenskom mašnom, što je odmah pokrenulo pitanja na društvenim mrežama, šta je to Melanija poklonila Mišel, ali i različita komična nagađanja, poput onog da se u kutiji nalazi “glava glumice Gvinet Paltrou”.

“Donela si poklon”, izgovorila je Mišel, a onda je usledila neprijatna situacija, jer je Mišel morala istovremeno da pozira za kamere, ali i da očima traži nekoga kome će dati plavu kutiju koju je upravo dobila.

Onda je Barak Obama uskočio u pomoć svojoj supruzi, odnoseći kutiju unutra uz reči: “Ja ću se pobrinuti za protokol ovde.”

Prema protokolu primanja poklona u diplomatiji, pokloni se nikada ne daju direktno predsedniku, potpredsedniku, državnom sekretaru, kao ni njihovim suprugama.

Kako se navodi, nije iznenadjujuće što se Melanija odlučila upravo za Tifani, s obzirorm da se njihova zlatara nalazi na Petoj aveniji u Njujorku odmah pored Trampove “kule”, a Tifani Tramp je upravo po njima i dobila ime. Tokom inauguracije himnu je pevala 16-godišnja devojčica. A kako se samo tri godine ranije na istom mestu pred Barakom Obamom izblamirala Bijonse, pogledajte OVDE.

Izvor: Tanjug

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>