BalkanNovosti

Mira Marković: Zašto bih ja ubila Ćuruviju?

0

Mira Marković, supruga nekadašnjeg predsjednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića, odbacila je optužbe o odgovornosti za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije, ističući da nije imala razloga da ga ubije.

mira-markovic-izvinjenje-mirjana-markovic-slobodan-milosevic-1328585176-91618

“Nikad nisam ni čula za njega, ne znam ni ko je taj čovek. I što bih ja ubijala Ćuruviju, što mi on smeta?! Zašto bih ja ubila Ćuruviju?”, rekla je Markovićeva za beogradski nedjeljnik NIN.

Ona je navela da nije razmišljala o mogućnosti da svjedoči putem video-linka u procesu za ubistvo Ćuruvije.

Na pitanje zašto nikada nije reagovala na tako krupnu optužbu da je dala nalog za ubistvo Slavka Ćuruvije, Markovićeva je odgovorila da je njen muž Slobodan smatrao da ne treba reagovati na razne optužbe.

“Te optužbe traju skoro 20 godina. Možda je trebalo da budem energičnija u demantovanjima odmah, ali je Slobodan smatrao da nećemo da se brukamo da reagujemo na razne optužbe. Ne postoji mehanizam koji može čoveka da odbrani od takvih optužbi i takve propagande”, rekla je Markovićeva.

Navode u medijima da su ona i Slobodan Milošević kontrolisali Službu državne bezbednosti i to preko Radeta Markovića, ona je odbacila kao izmišljene.

“Kako bih ja to mogla?! Nisam kontrolisala ni ministarstva, niti sam bila zainteresovana za njih. Možda za Ministarstvo nauke. Ali, kako bih ja mogla da dajem naloge DB-u?!”, rekla je Markovićeva.

Najnoviji nastavak “50 nijansi” instant bestseler

Previous article

PRNJAVOR: U subotu okupljanje prve generacije gimnazijalaca

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Balkan