Milena Dravić u bolnici

od prnjavorski 0

Glumica Milena Dravić iznenada je primljena u jednu beogradsku bolnicu gdje je na ispitivanjima. Slavnoj umjetnici je poslije smrti supruga Dragana Nikolića narušeno zdravstveno stanje, tako da su ljekari odlučili da je za nju u ovom trenutku najbolje da bude hospitalizovana i da ima potpunu njegu.

milena

Tim najboljih ljekara se trenutno brine o njenom zdravlju pokušavajući da joj pomogne da što prije prevaziđe zdravstvene tegobe, koje su pojačane poslije gubitka supruga, a u pomoć su im pritekle kolege iz Francuske.

Njeni prijatelji se nadaju da će uskoro izaći iz bolnice i nastaviti da radi ono što najbolje umije i zna, a to je da snima filmove i serije.

Prije sedam i po mjeseci je preminula njena velika ljubav Dragan i ona od tada pokušava bar donekle da prevaziđe bol. Prijatelji i kolege se trude da joj pomognu koliko je to moguće, a nedavno je dobila i ponudu da igra u filmu Milana Karadžića “Biser Bojane”.

alo

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>