Melanija Tramp priprema tužbu zbog vina First Lady koje se pravi u Sloveniji 3 Dijeljenje

od prnjavorski 0

U blizini grada u kojem je rođena Melanija Tramp, prva dama Amerike, tačnije u okolini Sevnice u Sloveniji, vinari su proizveli vino sorte blaufränkisch u njezinu čast vjerujući kako će im to pomoći u promociji.

Vino First Lady počelo se prodavati u kružnom podrumu dvorca Sevnica u Sloveniji, a prvih 300 boca prodano je u tri dana po cijeni od 27,90 evra. Sljedećih 2000 boca vina spremno je za prodaju u suvenirnici dvorca te u gradskom turističkom uredu.

– Neki nam sugerišu da ga prodajemo po 500 evra, ali trenutačnu cijenu smatramo poštenom – rekao je Rok Petančić, upravitelj dvorca, za Decanter.com.

– Prodaja ide dobro iako još nismo počeli promociju – objašnjava Petančić. S druge strane, Melanija nije odobrila da se vino nazove First Lady.

– Ovo je primjer pokušaja zarade na njezinu imenu, što gospođa Tramp nikad ne bi odobrila – rekao je njen portparol, a Melanija sa advokatima priprema veliku tužbu.

Ostali proizvodi iz kolekcije First Lady uključuju salamu od rijetke lokalne vrste svinja krškopoljca, čokolade i kozmetiku. Proizveli su u Sevnici i papuče prvoj dami u čast pa i kolače, ali ne znamo je li Melania ljutita i na te proizvode kao na vino.

(vecernji.hr)

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>