NovostiRS/BiH

Mektić na skupu “Pravda za Davida”: Pozvaćemo članstvo SDS-a da zaštiti narod

0

Davor Dragičević rekao je večeras kako do dana današnjeg nijedna institucija nije uradila ništa po pitanju istrage o smrti njegovog sina Davida Dragičevića.

“Ja, Davor Dragičević, i Pravda za Davida nećemo otići sa Trga dok ne bude pravda”, kazao je Davidov otac pred oko 500 Banjalučana, koji su se okupili večeras u Banjaluci.

Večerašnjem okupljanju prisustvovali su i Dragan Mektić iz SDS-a i Branislav Borenović iz PDP-a.

Visoki funkcioner Srpske demokratske stranke Dragan Mektić dao je danas podršku Davoru Dragičeviću i grupi “Pravda za Davida” da istraju u traženju istine u vezi smrti dvadesetjednogodišnjeg Banjalučanina Davida Dragičevića.

“Stojimo iza svakog poteza koji povlači Davor Dragičević vezano za čitav ovaj događaj oko smrti njegovog sina. SDS u svakom smislu mu daje podršku i pružiće mu sve svoje resurse na raspolaganje ako polcija krene na narod”, kazao je Mektić za BN TV, reagujući na današnje saopštenje MUP RS da će podnijeti krivičnu prijavu protiv Davora Dragičevića.

“SDS će pozvati članstvo da zaštiti narod od ove brutalne vlasti koja želi silom da uguši ovaj pokret i da na taj način spriječi da se rasvijetli ovaj događaj”, kazao je Mektić, koji je i ministar bezbijednosti BiH.

(BNTV)

Generalna proba Parade pobjede u Moskvi

Previous article

Patrijarh Irinej na slavi kod predsjednika Dodika

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti