NovostiRS/BiH

MASAKR U KNEŽEVU: Pobili pse, leševe pobacali na ulaz (FOTO)

0

Udruženje građana “Kerber” iz Banjaluke na svojoj Facebook stranici objavilo je šokantne fotografije pobijenih pasa u Kneževu, uz tvrdnje da su to počinili lokalni lovci.

Kako se navodi u opisu fotografija, lovci su “uz pomoć vatrogasaca i prećutnu saglasnost policije i rukovodstva opštine” pobili pse lutalice i leševe pobacali pored table na ulazu u ovu opštinu.

Navodno je među ubijenim psima bilo i onih koji nisu lutalice, a prema podacima Udruženja lovci su bili upoznati i ko su vlasnici tih pasa.

Ljubitelji životinja su u komentarima osudili ovaj čin i zatražili da se utvrdi odgornost i kazne počinioci.

Poznati Kneževski ljubitelji životinja – lovci, uz pomoć vatrogasaca, prećutnu saglasnost rukovodstva Opštine i policije Kneževa izvršili su masakr nad psima lutalicama. Vozilom Niva sa prikolicom Vatrogasnog društva ujutro 11.marta 2017. godine radi zaštite okoline u Kneževu lešine su u prikolici odvukli dvadeset metara od table Kneževa. Nije im zasmetalo da ubiju skotnu ženku haskija iako su znali čije je vlasništvo”, navodi se na Facebook stranici Udruženja građana “Kerber” iz Banjaluke.

Međutim, nije poznato da li je lokalno lovačko udruženje organizovalo odstrijel pasa lutalica, ili je ovo počinila samo grupa lovaca kojima su očigledno psi smetali.

O ovom događaju oglasila se lokalna neprofitna organizacija “No hate lokalni tim Kneževo” koje je osudilo masakr pasa lutalica i zatražilo kaznu za počinioce.

“Koliko god volimo ljude i ne damo da im se bilo šta loše dešava, toliko treba da volimo i ove nedužne životinje koje su se borili za komad kore hljeba i tako preživljavale, a na kraju su ovako hladnokrvno lišene života”, objavio je “No hate lokalni tim Kneževo” na svojoj FB stranici.

(mojabanjaluka.info-nezavisne.com)

MEDICINSKA ŠKOLA DOBOJ: Suze i šok zbog stradanja drugarica

Previous article

Dvojnica Angele Merkel zarađuje imitirajući kancelarku (VIDEO)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Novosti