Maraja Keri, bahata i razmažena zvijezda bizarnih prohtjeva

Maraja Keri često pravi skandale o kojima bruji cijeli svijet. Bahata i razmažena zvijezda ima toliko prohtjeva i nerazumnih želja da je organizatorima često teško da odgovore na njene hirove.

Ovo je lista njenih 10 najbizarnijih zahtjeva.

1. Dok je rađala blizance, pjevačica je insistirala na tome da joj osoblje porodilišta pusti njenu pjesmu „Fantasy“ kako bi se djeca rodila uz zvuk aplauza.

2. Bila je uvrijeđena kada na Obaminoj inauguraciji nije dobila mjesto pored predsjednika ili njegove supruge Mišel, pa je bijesno napustila ceremoniju.

3. Nije htjela da izađe iz limuzine sve dok joj osoblje hotela ne postavi crveni tepih po kojem je htjela da hoda sve do lifta. Uz tepih je zahtijevala i redove bijelih svijeća.

4. Kada je 2009. bila zadužena da upali lampice na božićnom drvcetu u centru Londona, zahtijevala je da, kada se pojavi, neko pusti 100 bijelih golubica i 20 bijelih mačića. Zahtjev joj nisu ispunili.

5. Pjevačica je pokazala da u svojoj privatnoj teretani vježba u štiklama i mrežastim čarapama.

6. Svima je zabranjeno da joj se obraćaju dan uoči nastupa. Maraja tada ne progovara ni riječ, a ako baš mora da komunicira, onda koristi znakovni jezik kako bi sačuvala glas. Iz istog razloga spava u prostoriji u kojoj se nalazi čak 20 osvježivača vazduha.

7. U bekstejdžu Maraja ne voli da hoda, pa je njeno osoblje prisiljeno da je gura u stolici.

8 Dva buketa bijelih ruža obavezno moraju da budu u njenoj garderobi, a svijeće s mirisom vanile su njen favorit. Idealna temperatura sobe joj je 23 stepena.

9. Marajina garderoba na turnejama mora da bude podijeljena u dva dijela: udobnu dnevnu sobu na jednoj i područje za friziranje i šminkanje na drugoj strani.

10. Dok pjeva na bini, osoblje mora uvijek da joj donosi šolju svježeg čaja. Ako slučajno zaborave da joj donesu omiljeni napitak, Maraja ih onda isproziva na mikrofon.

(Kurir)