Mandić: Crna Gora će povući priznanje Kosova i ukinuti sankcije Rusiji

od prnjavorski 0

Povući ćemo sramno priznanje lažne države Kosovo koje je verifikovala vlada Mila Đukanovića, povući ćemo sankcije Rusiji, dok ćemo o članstvu NATO pitati narod na referendumu!

20161006100752_390904

Ovo je u razgovoru za “Novosti” građanima Crne Gore poručio Andrija Mandić, lider Nove srpske demokratije, članice Demokratskog fronta, desetak dana pred parlamentarne izbore 16. oktobra. Mandić tvrdi da Crna gora ide pogrešnim putem, te da sadašnja politika nema podršku građana.

“Ona je sada na pogrešnom putu. Milo Đukanović je vodio politiku koja nije imala podršku većine građana, već u interesu stranih sila, pogotovo NATO. Svaka politika koja nema većinsku podršku naroda u čije ime se vodi je pogrešna politika. DF će to ispraviti”, kaže Mandić. Naglašavajući svoje zalaganje za referendum o članstvu Crne Gore u NATO, on kaže da su sadašnje vlasti ispunjavale volju članica NATO, a ne građana.

“Volja naroda se mora ispoštovati, a ne volja i potreba nekih međunarodnih adresa među kojima prednjače ambasade NATO država u Podgorici. Đukanoviću su zauzvrat odobravali izborne krađe i neograničenu vlast. Čak su mu i onda kada je bio gotovo oboren, poslije protesta DF, podvodili dijelove opozicije kako bi odbranili njegovu premijersku funkciju.

Novosti.rs

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>