MAJKA KOJA JE BACILA BEBU U DRINU “Da je zaplakala, sve bi bilo drugačije. Nisam mogla ponovo sve isto da preživljavam”

Suzana Vidaković (31) iz Zvornika, osumnjičena za čedomorstvo, tvrdi da je rodila mrtvo dete dok je sama pokušavala da dođe do hitne pomoći.

 

Ranijih godina je već izgubila dve bebe. Zbog šoka i straha što joj se, kako kaže, slična situacija ponovo dešava bebu je bacila u Drinu, javlja ATV.

– Jednostavno plašila sam se. I s obzirom da sam prvu bebu izgubila u sedmom mesecu trudnoće doktor nam je rekao da se ta beba baca mi to nismo dozvolili, uzeli smo to i odneli kući zakopali. U tom trenutku nisam ni bila svesna šta radim. Da je beba zaplakala, ili pomerila se ne bih to uradila tako – kaže Suzana.

Suzanin muž Milan koji je, kako tvrdi, ostao da čuva dvoje dece dok je ona otišla do lekar brani svoju suprugu. Kaže da nije mogla da prolazi kroz situacije koje su joj se već dva puta desile.

Telo novorođenčeta, koje je nakon poroda u Zvornika Suzana Vidaković bacila u Drinu, jutros su, nakon dojave ribara, kod mosta Kralja Aleksandra pronašli zvornički vatrogasci. Iz reke telo je odmah upućeno na obdukciju.

Suzana Vidaković, 31-godišnja majka mrtvog novorđenčeta nakon saslušanja puštena je kući. Policija nastavlja istragu, a ključni bi mogli da budu nalazi obdukcije koji se očekuju narednih dana.

Nakon što bude obavljena obdukcija znaće se da li je dete rođeno mrtvo ili je majka počinila čedomorstvo.

Izvor: ATV
Ad

You might also like

Komentariši