MAJA VOLK ŽELI DETE U 58. GODINI: Sama ću sebi da rodim UNUČE

od prnjavorski 0

Maja Volk (58) svojom iskrenošću i spontanošću osvaja ljude što preko malih ekrana, što na Instagramu. Gostujući u jednoj emisiji, Maja je govorila o ljubavi sa Grkom Nikosom, ali i o tome koliko bi želela da se opet ostvari kao majka.

– Deset godina sam se zapravo učila da sebe volim. To je problem svih nas koji delimo ljubav okolo naokolo, a sebe mnogo trošimo, bez da pružimo sebi negu. Sva istraživanja naučna pokazuju da dugovečnost usamljen čovek ne može da doživi, prosto smo tako dizajnirani. Da mi nije ćerki, verovatno bih se osećala usamljeno i poklekla bih u tu poludepresiju.

Znaš da razmišljam o tom četvrtom detetu, sebi ću da rodim unuče. To je normalno, kad nekoga voliš da poželiš dete sa njim, al čuj, u Bibliji postoje slučajevi tih žena koje su kasno rađale – rekla je Maja Volk gostujući u emisiji “Ja to tako”.

Inače, Maja je u vezi sa Grkom Nikosom, kojeg je upoznala preko interneta i za kojeg će se uskoro udati.

 blic

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>