LUKAVAC: Potraga za napadačima na policiju, putevi blokirani

Policija traga za četiri osobe koje su iz automatskog oružja pucale na pripadnike kriminalističke policije koji su u federalnoj opštini Lukavac vršili uviđaj o razbojništvu nad povratnikom Urošem Stojanovićem (87).

POLICIJA-RS-1

Incident se dogodio u 10.30 časova, a nakon toga napadači su automobilom pobjegli ka Petrovu i policija traga za njima, rekao je Srni portparol MUP-a Tuzlanskog kantona Izudin Šarić.

Svi putevi kojima bi se osumnjičeni mogli kretati blokirani su, a u potrazi učestvuju službenici Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona, pripadnici Centra javne bezbjednosti iz Doboja, a uključen je i helikopter Republike Srpske, prenosi Mondo.ba.

Nepoznati počinioci su juče ujutro pretukli i opljačkali Uroša Stojanovića (87), srpskog povratnika u Donju Brijesnicu, naselje na Ozrenu u federalnoj opštini Lukavac.

Stojanoviću, koji živi sam u porodičnoj kući u zaseoku Rosulje, nanesene su povrede po rukama, glavi i tijelu, zbog čega je povrijeđeni starac u teškom stanju prebačen u tuzlansku bolnicu. Njega je vezanog u kući pronašao komšija.

Članovi Stojanovićeve porodice kažu da su provalnici devastirali unutrašnjost kuće.

Provalnici su Stojanovića opljačkali i u jesen 2009. godine, a prošle godine su mu iz sušare ukrali meso.

Ad

You might also like

Komentariši