Lopare: Tetak pronašao tijelo Konstantina Stijepića

Tijelo dječaka Konstantina Stijepića, za kojim se tragalo šest dana, pronađeno je jutros na planini Majevici.

Pronašao ga je dječakov tetak, na lokalitetu Vis u zaseoku Jurišići, u blizini repetitora. Taj dio terena jutros je pretraživao sa lovcima.

“Više puta je taj teren pretraživan. Svaki dan je do sada taj dio terena pretražen. S obzirom da se radi o terenu koji je uz kuću, taj dio terena je više puta pretraživan”, izjavila je Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina.

U šoku su svi koji su u potrazi učestvovali. Niko ne može da vjeruje da su bili tako blizu.

Tijelo nestalog dječaka pronađeno je na sedam kilometara udaljenosti od njegove kuće i to na vrlo nepristupačnom terenu do koga danas nismo mogli da dođemo.

Tijelo se nije moglo vidjeti ni na udaljenosti od deset metara, kaže Mitar Tujić, mještanin koji je danas dječaka tražio u drugoj grupi, nedaleko od mjesta na kojem je pronađen.

“Ležao je potrbuške. Otkriven dio leđa. Znate da je crn bio. Ne znamo sad kad je preminuo, ali to će se ustanoviti obdukcijom”, kazao je Mitar Tujić iz Lipovice.

“Vjerujem od ljudi koji su pretraživali taj teren neki prolazili tim putem, ali zaista je lokacija jako strma i neko šipražje u blizini jednog repetitora”, rekao je Rado Savić, načelnik opštine Lopare.

Tijelo dječaka prevezno je na obdukciju na bijeljinsku patologiju. Po završetku obdukcije znaće se tačan uzrok i vrijeme smrti.

atv