MagazinZanimljivosti

Ljutim papričicama silovala suprugovu ljubavnicu

0

Dvadesettrogodišnja Vijetnamka Li Čanel saznala je da je njen suprug Čien Keo (24) vara, pa je odlučila, uz pomoć svojih drugarica, da se osveti njegovoj ljubavnici.

Ona je posumnjala da je muž vara jer je sve češće odlazio na njoj nepoznata mjesta i nije ga dugo bilo kod kuće. Sa svoje tri prijateljice je odlučila da ga prati jednom prilikom kada je krenuo sa ljubavnicom u motel. Njih četiri su sačekale nesrećnu djevojku i brutalno joj se osvetile. Naime, uhvatile su je i skinule na krevetu i u njenu vaginu počele da guraju ljute papričice. Da sve bude još gore, bijesna supruga, inače u trećem mjesecu trudnoće, je sve snimala i objavila na Facebooku.

Ovaj čin, naravno, naišao je na osudu javnosti, a mnogi su se zapitali zašto je Li kaznila djevojku umjesto svog muža. Silovana djevojka nije podnijela nikakvu prijavu, ali će, po svemu sudeći, protiv Li i njenih drugarica biti podignuta optužnica, ali kazna koja se spominje je mizerna. “Stavljanje ljutih papričica na nečije osjetljive dijelove tijela i stavljanje fotografija mučenja na internet svakako je znak poniženja.

Ako papričice ženi prouzrokuju povrede, Li bi mogla da snosi neke administrativne sankcije i plati kaznu u iznosu do 200 dolara”, saopšteno je iz vijetnamskog tužulaštva. Silovateljka je izjavila da može da oprosti svom suprugu, ali ne i da zaboravi prevaru. “Žena može da oprosti lako, ali ne može nikada da zaboravi. Ljubomora je bolna. Postoje ljudi koji me sada mrze, ali ne možeš svima ugoditi”, izjavila je u svoju odbranu bijesna Li. Sajt “paktodays.com” je objavio uznemirujuće fotografije silovanja ljutim papričicama koje možete pogledati na OVOM LINKU.

 

NEZAVISNE

Orban: EU i Soroš žele “novu, mješovitu i muslimansku Evropu”

Previous article

Auto-reli Sutjeska 2017: Ljubomir Kalaba na postolju

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin