Ljudi u nebo gledali sa nevericom: Američki vojni pilot avionom iscrtao džinovski … (VIDEO)

– Taj manevar “ne spada u obuku” – saopštilo je američko mornaričko vazduhoplovstvo najavivši da će “posada morati da odgovara”

Američka mornarica ocenila je “neprihvatljivim” humor jednog od svojih pilota, koji je iscrtaodžinovski penis na nebu kondenzacionim tragom svoje letelice tokom vežbe.

Stanovnici gradića Okanogan ustanovili su s nevericom da je jedan od borbenih aviona iz obližnje vazdušne baze počeo da iscrtava neobičnu putanju na vedrom nebu tog mesta s 2.500 stanovnika, u državi Vašington, na zapadnoj obali SAD, piše Daily mail.

Jedna majka požalila se na lokalnoj TV stanici KREM 2, koja je od vojnih vlasti zatražila komentar.

Taj manevar “ne spada u obuku“, saopštilo je američko mornaričko vazduhoplovstvo najavivši da će “posada morati da odgovara”.

– Mornaričko vazduhoplovstvo očekuje od svojih posada najviše standarde, pa ovaj incident smatra apsolutno neprihvatljivim.

Ovo nije prvi put da neki vojni pilot iscrtava penise po nebu.

Royal air force avion iscrtao je ono što je ličilo na muški polni organ na nebu iznad Škotske, 2014. godine. RAF je kasnije “objasnio” da sugestivni tragovi dima potiču od toga što je pilot išao ovalnom trasom, dok je kružeći, čekao dalje instrukcije.

Incident sa neba nad Vašingtonom se brzo proširio društvenim mrežama.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)