MagazinZanimljivosti

Linija sreće otkriva šta vas čeka u životu

0

“Kada mi je gatara rekla da na dlanu nemam liniju sreće, uzeo sam i docrtao je sam” – rekao je čuveni strip-junak Korto Malteze. Provjerite kakva je vaša sreća.

dlan

Sve što treba da uradite je da pogledate u svoj dlan! Linija sreće se još naziva i linija sudbine, jer otkriva kakva nas sudbina čeka. Gleda se i lijeva i desna ruka, ali desna je važnija.

Na prvoj fotografiji nalaze se informacije o tome koja je koja zona na dlanu, a na drugoj koja je koja linija.

Pronađite liniju sreće i pogledajte značenja.

Uopšteno govoreći, ako je linija sreće naglašena i jasna, onda će vam se u životu otvarati putevi (već prema značenjima u nastavku), a ako je blijeda i isprekidana, znači da ćete sami morati dobro da zapnete da biste sebi prokrčili put.

U tome i jeste smisao riječi Korta Maltezea.

linija1

Ako linija sreće počinje na Saturnovom brijegu, znači da će ta osoba steći bogatstvo i blagostanje, ali je prisutna i sklonost ka tvrdičluku i cicijašenju.

Ako počinje na Jupiterovom bregu, zagarantovani su izuzetan uspjeh i sreća na svim poljima života. Najbolje je da se u tom slučaju bavite onim što volite.

Ako počinje na Venerinom bregu (misli se isključivo na dlanu), uvijek ćete imati sreće u ljubavi, ali za druge stvari ćete morati da se potrudite.

linija2
Ako počinje na mjesečevom brijegu, svoju sreću ćete morati da potražite negdje daleko od mjesta u kom ste se rodili. U protivnom ćete se uvijek osjećati zarobljeno.

Ako počinje na Merkurovom bregu, imate izuzetan govornički dar i sposobnost manipulacije, posebno riječima. Usmjerite se u tom pravcu i nećete pogriješiti. Možete da budete sjajan predavač. ali i političar.

Ako počinje na Marsovom brijegu, imaćete izražene ambicije i visok položaj u društvu.

Naravno, na svako od ovih značenja morate da primijenite pomenuto pravilo koje se odnosi na to da li je linija jasna ili isprekidana. telegraf

GETEBORG: Srbin i njegova četvorogodišnja kćerka poginuli u eksploziji

Previous article

Banjaluka: Svi spremni da pomognu Aleksi – dječaku koji želi bicikl

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin