MagazinSvijet poznatih

Lepa Brena i Boba Živojinović opet krali struju

0

Najpoznatiji estradno-sportski bračni par u Srbiji Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović uhvaćeni su u novoj krađi struje.

20160523100312_370761

Naime, Lepa Brena je u svom “Grand ajriš pabu” na Zlatiboru uz pomoć magneta ukrala struju za 5 miliona dinara (41.000 evra). Prije dvije godine bračni par Brena i Boba uhvaćeni su i u milionskoj krađi struje u porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi u Beogradu. – Brena i Boba su uz pomoć specijalnog magneta “šokatora” onesposobili elektronsko brojilo na lokalu “Arjiš pab”, zbog čega su mjerači prikazivali da je potrošnja struje daleko manja od stvarne.

Živojinovići su struju krali unazad godinu i po i na taj način su oštetili EPS za više od pet miliona dinara (oko 41.000 evra) – ističe izvor Informera. Lepa Brena nije htjela da komentariše saznanja Informera, a odgovore na pitanja o krađi struje nisu imali ni u njenom PR timu. U PR službi EPS kažu da ne mogu da govore o konkretnim slučajevima zloupotreba. Ipak, kako dodaju, za sve važe ista pravila.

– Nema zaštićenih kad je u pitanju krađa struje. EPS “Distribucija” konstantno radi na otkrivanju nelegalnih priključaka na elektroenergetsku mrežu. Protiv lica koja neovlašćeno koriste struju podnosimo krivične prijave i isključujemo ih sa mreže. Prošle godine podneseno je više od 11.440 krivičnih prijava protiv kradljivaca struje – kažu u EPS.

informer

Odlučio da se razvede tokom prve bračne noći

Previous article

PRNJAVOR: Srcem za Vedranu iz Donje Ilove

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin