Sport

Laktaši izabrali šest najboljih sportista

0

Laktaši su izabrali šest najboljih sportista. Prvo mjesto zauzela je sedamnaestogodišnja Nikolina Kuprešak.

Džudo je njena ljubav od malih nogu, pa joj odricanja i stalni treninzi nisu smetali, priča mlada sportiskinja. Nagrada joj, kaže, mnogo znači.

“Pa puno, nisam je očekvala”, kaže Nikolina.

Među najboljim sportistima je i Igor Glišić. Ljubav prema sportu krunisana je i nagradom. Mladi džudista je i prethodnih godina nagrađivan za uspjehe, pa je ovogodišnji trofej svrstao uz prošle.

“Bavim se džudom već 13 godina i mnogo mi znači ovo priznanje. Prošle godine sam bio ovdje na izboru, bio sam prvi do 18 godina, ove godine sam malo prešao u novu kategoriju i dosta mi znači ovo priznanje”, ističe Igor.

Sportistima je nagradu uručio načelnik Laktaša, Ranko Karapetrović. Godina nije mogla bolje da se završi, kaže načelnik. A nagrada će biti podstrek da nastave istim tempom.

“Privodimo i ovu, da tako kažem, sportsku godinu kraju i sa finim rezultatima, sigurno proglašenje sportista je kruna svih tih aktivnosti. Možemo biti zadovoljni, imamo dosta dobrih sportista i dobrih rezultata. Nadam se da će tako nastaviti i u budućoj godini”, poručio je Karapetrović.

Načelnik je nagradio i najmlađe sportiste. Talentovana djeca uzrasta od deset do 16 godina sa simboličnim nagradama dobila su dodatni podstrek. Oduševljenja i radosti nije manjkalo.

“Jako mi znači ova podrška opštine u daljem radu”, kaže Luka Vukosavljević, jedan od najmlađih nagrađenih sportista.

“Ova podrška opštine mi znači mnogo, to mi govori da treba da nastavim dalje da treniram”, rekla je Anđela Grujić, takođe nagrađena sportistkinja.

Svima znače nagrade za trud. A sportisti obećavaju da u novu godinu ulaze sa nadom u nove pobjede.

Izvor: ATV

Danas su Materice – djevojke koje žele da se udaju moraju da urade ovu stvar

Previous article

Vjernici širom svijeta danas slave Božić

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Sport