BalkanNovosti

Kusturica: Putari krivi za nesreću, moji advokati pripremaju tužbu

0

Za udes kod Ljiga u kojem je njegov vozač Vićentije Savić teško povrijeđen, a on ugruvan, Emir Kusturica je okrivio putare.

“Moj vozač je povrijeđen i hospitalizovan, a ja sam ugruvan. Osjećam se tako da sam već nastavio da radim, ali ne znam kako se osjećaju stručnjaci koji su izveli takav građevinski poduhvat na Ibarskoj magistrali. To što su uradili u najmanju ruku je bahato, nestručno i pogubno, jer saobraćajnom signalizacijom novouspostavljenu lakat krivinu najavili su znakom koji se nalazi na samoj krivini. To je trebalo signalizirati bar 200 metara prije izmijenjene trase puta, a ne na samom početku izmenjene trase”, poručio je Kusturica.

On je sinoć krenuo za Beograd kako bi se ukrcao u avion za Moskvu. Na zaobilaznici kod Ljiga “mercedes” koji je vozio Savić izletio je sa krivine, oko 20 metara se kretao podlogom od nasutog kamena i zakucao u zemljani bedem.

Savić, jedan od najpoznatijih srpskih reli vozača, zadobio je prelom grudne kosti. Zbrinut je u valjevskoj bolnici, odakle je prebačen u Užice.

“Moji advokati će preduzeti nešto, ne samo da bi se sankcionisala nestručnost koja je mog vozača i mene mogla koštati glave, nego će, nadam se, otkloniti neshvatiljive propuste i sprečiti moguće nove nesreće”, poručio je reditelj.

(Blic)

IDDEEA obećava: Pasoša će biti za petnaestak dana!

Previous article

Sutra Duhovske zadušnice, evo šta ne smijete da radite

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Balkan