KRSNA SLAVA OPŠTINE PRNJAVOR: Tomaš pozvao na jedinstvo

od prnjavorski 0

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš pozvao je danas sve Prnjavorčane na jedinstvo, a posebno one koji se bave politikom.

SAMSUNG CSC

Tomaš je nakon parastosa i polaganja vijenaca kod spomenika poginulim borcima Vojske Republike Srpske u Spomen hramu na Vučijaku povodom Preobraženja Gospodnjeg, krsne slave opštine, rekao da se može uspjeti samo ako su svi ujedinjeni u borbi za interese građana.

“Treba da se takmičimo u pozitivnim stvarima za lokalnu zajednicu, jer samo tako možemo naprijed”, poručio je Tomaš i dodao da će lokalna vlast uvijek biti u službi svojih građana.

On je izrazio uvjerenje da bolji dani za opštinu Prnjavor tek dolaze.

“Kada bude otvoren autoput Banjaluka-Doboj naša opština će imati posebnu perspektivu. Mislim da je to ogroman poklon Vlade Republike Srpske i predsjednika Milorada Dodika našoj lokalnoj zajednici za budući razvoj”, izjavio je Tomaš.

On je podsjetio da će otvaranjem poslovne zone kod petlje “Prnjavor” biti stvorene mogućnosti za razvoj Prnjavora u narednih pedesetak godina.

Povodom Preobraženja Gospodnjeg jutros je u Hramu Svetog velikomučenika Georgija u Prnjavoru služena liturgija, a rukovodstvo opštine upriličilo je i svečani ručak za zvanice i goste, predstavnike svih segmenata života i rada u ovoj opštini.

SAMSUNG CSC

srna

 

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>