Kristijano Ronaldo optužen za silovanje, Portugalac negira i sprema kontra-tužbu!

Iako je sa Real Madridom osvojio Ligu šampiona početkom godine, utisak je da posle Svetskog prvenstva u Rusiji Kristijanu Ronaldu ne ide najbolje ni na reprezentativnom, ni na klupskom, a ni na privatnom planu.

Iako je reč o događaju od pre 9 godina, o kojem je ranije pisao Bild, ova priča je ponovo zaživela kada je Špigl objavio ime devojke i njene optužbe.

Ronaldo se prilagođava na novi klub, ali i na nove optužbe; Foto: AP/Tanjug

Naime, Katrin Majorga iznela je priču po kojoj je 2009. godine silovana od strane Ronalda u hotelskoj sobi u Las Vegasu, u kojoj su takođe bili i Ronaldovi rođaci koji su sve posmatrali.

Prema navodima, Portugalac i Majorga su postigli “dogovor o ćutanju” i bez suda se dogovorili da za 400.000 evra, tužba ostane po strani. Takođe, od ranije je poznato da je fudbaler Juventusa istakao da je “devojka dobrovoljno pristala na odnose”.

Ipak, priča je ponovo aktuelizovana.

– Ketrin je seksualno napastvovana u Junu 2009. godine od strane lica koje se zove Kristijano Ronaldo – isktakao je Majorgin advokat Lesli Mark Stoval u videu koji je objavio Špigl.

Ronaldo vodi žestoke borbe na terenu i van njega; Foto: AP/Tanjug

Sama Ketrin kaže da nije obavezna da ćuti, iako je uzela novac.

– Imala sam ogromne probleme, silovao me je, kriv je. Krivim i sebe što sam potpisala taj dogovor i uzela novac, ali ne osećam se obaveznom više da ćutim – rekla je Amerikanka za nemački list.

Kako je nemački časopis Špigl poslao zahtev Ronaldu za komentar, međutim, usledio je odgovor po kojem Ronaldov advokat Kristijan Šerts traži od nemačkog magazina odštetu za povredu ugleda nanetu neistinitim tvrdnjama.

(Telegraf.rs)