NovostiRS/BiH

Košarcu odbijen zahtjev za putovanje u Banjaluku

0

Staša Košarac, predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH, izjavio je danas da su pojedini članovi Kolegija ovog doma zloupotrijebili pozicije nakon što su mu uskratili odobrenje za službeno putovanje u Banjaluku.

Tamo će sutra, na poziv Milorada Dodika, predsjednika RS, biti održan prijem za predstavnike RS u zajedničkim institucijama BiH povodom 9. januara, Dana Republike.

Košarac je rekao da je, prema njegovim informacijama, odobrenje za službeno putovanje uskratio Šefik Džaferović, aktuelni predsjedavajući Predstavničkog doma, zbog čega tročlani Kolegij, koji odluke donosi konsenzusom, nije postigao saglasnost u vezi s ovim putovanjem.

“Ova sramna odluka, kojom je Džaferović zloupotrijebio svoj položaj, donesena je sredinom decembra, ali o tome nisam želio da govorim u javnosti čekajući da se o tome izjasni Džaferović zamjenik Mladen Bosić. Bosićevo kukavičko ćutanje o odluci kojom se poslanicima iz Republike Srpske u parlamentu BiH uskraćuje da odgovore na poziv predsjednika RS za mene predstavlja odobravanje Džaferovićevog stava”, poručio je Košarac.

Odgovor na ovu Košarčevu tvrdnju od Šefika Džaferovića danas nismo mogli dobiti, jer se nije javljao na pozive.

Izvor: Nezavisne novine

Otrovni alkohol usmrtio 32 osobe

Previous article

Kad FBI čestita praznike, cijeli svijet im se smije (FOTO)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti