KONSTANTIN, ĐANI, BRED PIT: Kandidati koji su ”obilježili” izbore! (FOTO)

Tokom izbornog dana u BiH na internetu su objavljene brojne fotografije šaljivih glasačkih listića. Glasači koji su željeli da unište svoj listić imali su dosta kreativnih ideja.

16650-smijesna-strana-izbora

Tako je jedan od glasača na samovoljno kreiranoj listi kandidata za lokalne izbore glasao za Emira Kusturicu i Neleta Karajlića, prenosi N1.

Konstantin Savić, kandidat za načelnika Teslića, koji je postao popularan zbog svojih objava na društvenim mrežama, dobio je i svoj glas u Sarajevu. Naravno, listić je nevažeći.

ako4t58

Pjevač folk muzike Đani, koji je internet zvijezda posljednjih nekoliko mjeseci na Balkanu – takođe je dobio svoj glas, uz poruku: “No Đani, no party”.

tuvyltn

Na glasačkom listiću za lokalne izbore, gdje se zaokružuje načelnik opštine Novo Sarajevo, stoji haštag #TeamBradPitt gde dosjetljivi Sarajlija očigledno staje na stranu jače polovine para “Brangelina”.

Isti glasač poručuje: “Nije gotovo, tek počinje”, uz savjet kladioničarima “Nikad na Lacijo, uvek na Svonsi 3+”.

9_oktkqturbxy82owrmmtczywmznjfhymjlntvlmzg1nzk3zjawy2y5yy5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

Na jednoj izbornoj listi stoji sistem 13/23 – na 1 KM, takođe u kladioničarskom duhu, a pored ranije pomenute “Izdajničke stranke – Kvisling”, koju je “oformio” jedan glasač, dobili smo i “Stranka pravog puta legalizovane marihuane”, sa svjojim istaknutim kandidatima.

d64xzop

Na Tviteru stoji i fotografija listića iz kladionice gdje tviteraš poručuje da je “obavio građansku dužnost”. Tu predpostavljamo misli na siguran prolaz Juventusa protiv Empolija. Bilo je 0:3 u korist Stare dame.

Za kraj, ostavili smo i poruku strastvenog navijača FK Sarajvo: Moja politika je FC Sarajevo, Moja stranka je Horde zla, nacionalnost – Pitar, prenosi N1.

Izvor: N1