Kolinda se slikala sa Novakom, pa se pohvalila na Facebooku

Pauzu pred start američke turneje najbolji teniser svijeta Novak Đoković je iskoristio kako bi iznenadio gledaoce finala ATP turnira u Umagu.

20150727114332_317422

U Umagu se sreo i sa predsjednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović. Zajedno su se fotografisali, a predsjednica Hrvatske je fotografiju postavila na svoj Facebook profil.

Kolinda Grabar Kitarović je po završetku finala dodijelila pehar Austrijancu Dominiku Timu, koji je savladao Žoaoa Souzu 6:4, 6:1.

Đoković je gotovo tradicionalno nastupao na turniru u ovom hrvatskom ljetovalištu, zbog porodičnog prijateljstva sa Slavkom Rasbergerom, koji je donedavno bio dugogodišnji direktor ovog turnira.

Sada nije igrao, ali je ipak stigao da posjeti Umag, uživa u tenisu i popriča sa medijima.

“Sa porodicom sam na odmoru u Hrvatskoj. Hteo sam da navratim u Umag, jer ovaj turnir zauzima posebno mesto u mom srcu. Došao sam u ime svih davnih sećanja. Ovde sam prvi put igrao 2006. godine i sada kada sam ovde u civilu, u košulji, hvata me nostalgija. Vuče me tenis, nedostaje mi reket. Pre završetka karijere svakako ću se vratiti još jednom da odigram turnir u Umagu”, obećao je Đoković.

(Kurir)