BalkanNovosti

Kolinda na džambo plakatu sa natpisom “Za dom spremni”

0

U Cisti Provo osvanuo je nesvakidašnji jumbo plakat koji prikazuje predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović u pozi Meštrovićeve skulpture “Povijest Hrvata”, piše Dalmatinski portal.

Plakat kao izložbeni prostor u Cisti Provo koristi splitsko udruženje Kvart, a djelo je Borisa Šituma i Dalibora Lovrića. “Ona je primjer licemjerja u Hrvata” “Za božićni jumbo plakat u Cisti Provo koristim crtež Dalibora Lovrića “Alma mater Croatica”.

On je među prvima prepoznao politički eros naše predsjednice. Moj dodatak je tekst: Za dom spremni”, rekao je za Dalmatinski portal Boris Šitum, pa dodatno pojasnio ideju plakata. “Dom (Domovina) za koji smo kao spremni već je desetljećima pod hipotekom stranih banaka, a prva crta obrane sad je u Afganistanu.

Naša dična predsjednica pravi je primjer licemjerja u Hrvata. Umjesto isprike javnosti zbog ‘srpske’ čokolade, bilo bi poštenije da se ispriča za dugogodišnje sudjelovanje u zločinačkoj organizaciji – NATO paktu. Njihovo djelovanje Europa danas uslijed ekspanzije terorizma plaća kroz danak u krvi”, smatra Šitum. (index)

Staljinov unuk pronađen mrtav u Moskvi

Previous article

PRNJAVOR-DOBOJ: Od ponedjeljka pripremite 4 marke za vožnju autoputem

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Balkan