BalkanNovosti

KOLINDA, DOBIO SAM PASOŠ, SPREMI SE – ŠKRIPAĆE KREVETI! Vojislav Šešelj poručio predsjednici Hrvatske da dolazi u Zagreb

0
– Čekao sam 30 dana i dobio sam ga tog poslednjeg 30 dana koliko je potrebno po zakonu za izadavanje pasoša. Neka me Kolinda čeka, eto mene u stižem u Zagreb i na trg Bana Jelačića – rekao je lider SRS

Vojislav-Seselj-Kolinda-Grabar-Kitarovic-620x350

Lider Srpske radikalne stranke Vojsilav Šešelj, dobio je pre dva dana pasoš Republike Srbije i najavio svoj odlazak u Zagreb.

Šešelj je u izjavi za Kurir potvdio da je konačno posle toliko godina dobio važeću putnu ispravu i da mu je ona izdata u policijskoj upravi u Zemunu.

– Čekao sam 30 dana i dobio sam ga tog poslednjeg 30 dana koliko je potrebno po zakonu za izadavanje pasoša. Neka me Kolinda čeka, eto mene u stižem u Zagreb i na trg Bana Jelačića. Na kraju karjeva neka Kolinda kaže koji joj datum odgovara da provedemo jedan romantičan vikend na Pantovčaku – rekao je lider radikala.

Podsetimo lider SRS Vojislav Šešelj predao je 4. aprila ove godine zahtev za izdavanje pasoša u MUP-u u Zemunu i najavio da mu je prva destinacija Zagreb, a da potom namerava u Sarajevu “obići staze svog detinjstva”.

– Ispuniću joj najveću želju. Škripaće kreveti – rekao je ranije Vojislav Šešelj kao odgovor na tužbu Hrvatske protiv Srbije u UN.

(Telegraf.rs)

Davutoglu: Ferhadija je poruka mira građanima BiH i cijelom svijetu

Previous article

LUDILO: Bogataš otvorio imenik i nasumice izabrao nasljednike svojih miliona (FOTO)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Balkan