MagazinSvijet poznatih

Ko je ustvari Sandra Afrika i odakle joj toliki novac?

0

Medijski natpisi da mlada pjevačica, koja ima 26 godina, u svom vlasništvu posjeduje nekretnine, automobil marke bmw, kao i jahtu, izazvali su veoma burne reakcije.

sandra-afrika

Većina komentara upućivala je da se pjevačica bavi ili nedozvoljenim radnjama ili da je sponzoruša, a onda je ona riješila da stavi tačku na te tvrdnje. Ipak, kada uzmemo u obzir kako je jedna od rijetkih pjevačica koja nastupa ne samo vikendima, već i radnim danima, a da su pri tome klubovi i diskoteke uvijek krcati sasvim je jasno kako Sandra tako nešto može priuštiti.

Na njenoj oficijalnoj internet stranici, pronašli smo njeno objašnjenje kako je Sandra došla do svega stečenog. Prenosimo vam u cjelosti:

“Sandra Prodanović rođena je 1. aprila 1988 godine. Svoju karijeru započela je kao igračica pjevača Mileta Kitića.

Nešto poslije, ova mlada pjevačica je odlučila da se oproba i u pjevanju. Njena prva pjesma, odakle i potiče pseudonim Afrika, izazvala je burnu reakciju kod publike. Sandra je ređala pjesme i hitove, a 2011. godine izdaje svoj prvi promotivni CD “Afrika“ za DMSAT.

Njena karijera 2012. godine doživljava veliki uspon pjesmom “Neko će mi noćas napraviti sina“ koju potpisuje Damir Handanović. I opet, ova pjesma je naišla na burnu reakciju kod publike. 2013. godina, njen vrhunac – Djevojka tvog druga, neosporivi hit, koji potpisuje Costi Ionita, rumunski kompozitor koji je sarađivao sa svjetskim zvijezdama.

Ova pjesma je zapalila mnoge diskoteke, a od istih tih Sandri je otvorila mnoga vrata. Poslije pjesme DTD Sandra je snimila jos 2 dueta. I to “300 čuda“ sa Markom Vanillom i “Oči plave“ sa Sašom Kaporom. Ove pjesme su veoma dobro prošle kod publike, što potvrđuju i pregledi na sajtu YouTube.

“Bye bye“ – Još jedan hit iz Costijeve kuhinje. Sandra je poprilično provokativnim i visokobudžetnim spotom dobila publiku. Sandra je najavila još noviteta, koje publika nestrpljivo očekuje.  Ono što je interesantno, Sandra Afrika posjeduje jahtu, nekretnine i skupe automobile. Mnogima je bilo čudno odakle tako mladoj pjevačici sve to. Pa da ne dužimo. Ukoliko pogledate krcate klubove i diskoteke sve je jasno.

Tehnička obrada: cikportal.com (CIK.ba)
Piše: Pulsonline.rs

ARKANOV UBICA: Zatvor mi prija, pišem knjigu, sve ću da otkrijem!

Previous article

GENERACIJA ZA PRIMJER: Učenik svojoj profesorici na glavu stavio kantu za smeće

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin