NovostiRS/BiH

Kiseljak: Nastavnik bacao stolove u učionici, povrijeđeno šest učenika

0

Šestorica učenika osmog razreda povrijeđena su juče kada je nastavnik M.B. (47) iz Sarajeva razbacao stolove u učionici u mjestu Gromiljak, opština Kiseljak, potvrđeno je “Nezavisnim” u policiji.

20160506105255_368383

Ovaj nezapamćeni incident je juče lokalnoj policijskoj stanici prijavio direktor Osnovne škole Kiseljak 1, koja se nalazi u mjestu Gromiljak. “Učenici su prevezeni u Dom zdravlja Kiseljak, gdje su im konstatovane lake povrede.

Službenici kriminalističke policije su izvršili uviđaj i preduzimaju druge istražne radnje na dokumentovanju uzroka ovog incidenta”, rečeno je iz policije. U sve aktivnosti uključeni su i službenici Centra za socijalni rad, s obzirom da se obavljaju razgovori i sa učenicima.

“Nastavnik je uhapšen, a zbog zdravstvenih problema prevezen je CUM Koševo, gdje je i zadržan na daljem liječenju. O svemu je upoznat dežurni tužilac kantonalnog tužilaštva Travnik”, kazali su iz policije. Nezvanično, riječ je o Muji Bajiću, koji predaje matematiku i fiziku. “Nezavisnim” je u školi potvrđeno da je u toku sastanak, te da će tokom dana moći da se oglase o cijelom slučaju.

nezavisne

Spriječen teroristički napad u Krasnojarsku

Previous article

Osveta prevarenih, najbolja kada se služi hladna (FOTO)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti