Kineska devetka za spektakl u krevetu

Ma koliko inovativni i zanimljivi bili po pitanju seksa, nekad prosto ostanemo bez ideje i primorani smo da se vraćamo starim i dosadnim pozama.

Nije lako stalno otkrivati nešto novo, učiti nove poze i smišljati nove načine da prizovemo zadovoljstvo, ali ovaj put imamo savršenu pozu za vas koja će vas oboje dovesti do ludila.

Riječ je o pozi kineska devetka koja se sastoji iz serije plitkih i dubokih penetracija penisa u vaginu. Plitki prodor podrazumijeva ubacivanje penisa u jednu trećinu vagine, dok duboki znači ubacivanje penisa do kraja. Izvodi se u pet do šest serija na dva načina.

Prvi način

Prema prvom sistemu muškarac penisom ide u krug devet plitkih i jednu duboku penetraciju. Deset krugova predstavlja jednu seriju, a vi treba da uradite bar pet kako bi žena osjetila posebno zadovljstvo i doživjela strasni orgazam.

Drugi način

Drugi način na koji možete da sprovedete kinesku devetku sastoji se od devet plitkih i jednog dubokog prodora, nakon čega nastavljate na sljedeći način – 8 : 2, 7 : 3, 6 : 4, 5 : 5, 4 : 6, 3 : 7, 2 : 8, 1 : 9. Ovaj sistem ponavljate pet do šest puta.

Tehniku se izvodi tako da smo umom i tijelom potpuno opušteni. Pojedinačni krug neke serije možete ponoviti više puta, a možete se odlučiti i na samo duboko prodiranje, npr. u slučaju kada partnerka dobija vaginalne kontrakcije neposredno prije orgazma.

Zapamtite: Važno je da budete spontani, nježni, a seksualni užitak povećajte sa “kružnim miješanjem” ili ritmičnim pomijeranjem bokova u krug u oba smjera naizmjenično.

(Srpskacafe)