NovostiRS/BiH

“JA SE PONEKAD ŠALIM TAKO” Dodik poručio da nikom nije prijetio i da stranci mešetare

0
ИСТОЧНО САРАЈЕВО, 13. СЕПTЕМБРА /СРНА/ - Предсједник Републике Српске Милорад Додик.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da nikom nije prijetio i da stranci koji ne razumiju naš mentalitet pokušavaju da mešetare u predizbornoj kampanji.

Dodik je, komentarišući prijavu Transparency International BiH protiv njega Tužilaštvu BiH i okružnim tužilaštvima u Banjaluci, Bijeljini i Trebinju zbog izjava na stranačkim skupovima, naveo da nije prijetio, već da se šalio, ali da stranci to mogu da tumače svakako.

– Niko nije prijetio, ja se ponekad šalim tako. To za strance koji ne razumiju naš mentalitet može biti svakako, ali je indikativno da strana firma ovdje mešetari da bi nešto uočili u predizbornoj kampanji – rekao je novinarima Dodik, koji je i kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Transparency International BiH uputio je krivične prijave Tužilaštvu BiH i okružnim tužilaštvima u Banjaluci, Bijeljini i Trebinju protiv Dodika zbog izjava na stranačkim skupovima u kojima su navodno iznesene prijetnje penzionerima, zdravstvenim i radnicima Rudnika i Termoelektrane “Gacko” i drugim kategorijama stanovništva s ciljem uticaja na birače i pridobijanja podrške na izborima.

NASA UPOZORAVA Zemlja se sve više KLATI, krivi su ljudi (VIDEO)

Previous article

Savjet bezbjednosti UN: Lavrov traži od Londona da sarađuje u slučaju Skripalj

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti