PrnjavorVijesti

IZBORNA HRONIKA – PRNJAVOR: SNSD U VELIKOJ ILOVI – OČEKUJEMO POBJEDU NA SVIM NIVOIMA VLASTI

0

Na završnom mitingu SNSD-a u Velikoj Ilovi nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice dva Darko Tomaš izjavio je da je uvjeren u apsolutnu pobjedu SNSD-a na predstojećim izborima i da očekuje veliku podršku Prnjavorčana.

– Predano smo radili zadnje dvije godine u Prnjavoru, nismo išli sa agresivnom kampanjom, smatramo da građani prepoznaju da je u zadnje dvije godine Prnjavor zaista preporođen i očekujemo veliku podršku na području čitave opštine, a podrška nam treba da bismo tako nastavili u narednom periodu, rekao je Tomaš.

Prisutnima su se obratili kadidati SNSD-a za Narodnu Skupštinu Republike Srpske Aleksandra Dalšašo- Lepir i Željko Simić.

-Na samom smo kraju kampanje, mnogo smo radili i sigurna sam da će naši glasači 7.oktobra prepoznati koliko je SNSD zajedno sa Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović uradio i da će to nagraditi kao i svih prethodnih godina, rekla je Dalšašo- Lepir.

Željko Simić naglasio je da su rezultati izbora već sada jasni i da će SNSD odnijeti ubjedljivu pobjedu na svim nivoima vlasti.

-Ubjeđen sam da je gospođa Željka Cvijanović novi predsjednik Republike Srpske od ponedjeljka, a gospodin Milorad Dodik novi član Predsjedništva BiH i da će u Narodnoj Skupštini Republike Srpske SNSD imati najveći broj poslanika, naglasio je Simić.

 

Sa završnog mitinga u Velikoj Ilovi SNSD poručuje da je njihova pobjeda izvjesna i da to znači pobjedu bolje budućnosti za Republiku Srpsku.

(prnjavorlive.info)

Njemci vape za radnicima – kako mi sa prostora ex-Yu da nađemo posao

Previous article

12 LIMUZINA, TRI KAMIONA I STOTINE LJUDI Sahranjen je “Kralj cigana” i to tako raskošno da svi mediji IZVEŠTAVAJU O TOME (FOTO)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Prnjavor