MagazinSvaštara

Iza ove fotografije krije se NAJTUŽNIJA PRIČA: Rodila je trojke, a onda se desila TRAGEDIJA!

0

Rejčel Park i njen suprug su nedavno dobili trojke. Bebe su bile prevremeno rođene, a devojčice su  roditelje iznenadile na najlepši način. Mama Rejčel je jutros iznenada preminula u 39. godini života.

Smrt  Rejčel Park se desila iz nepoznatih razloga, ali je policija saopštila da nema razloga da se sumnja da nije u pitanju prirodna smrt.

Pre samo dva dana ponosni roditelji su sa ćerkama slavili Božić, nakon što su Rejčel i Stiven (37) sa bebama napustili bolnicu.

Mama Rejčel koja se porodila u 26. nedelji trudnoće, a posle rođenja devojčica Popi, Moli i Evelin izjavila je da su ćerke sve ono što je želela da dobije za praznik.

Stiven je posle smrti supruge kratko poručio da je skrhan bolom zbog njenog odlaska.

 

 

Rejčel i Stiven bili su u braku od  2009. godine. Tri puta su veštačkom oplodnjom pokušavali da postanu roditelji, četvrti put  je bio uspešan.

Da će postati mama, saznala je u šestoj nedelji trudnoće, a kada je utvrđeno da čeka trojke, njenoj sreći nije bilo kraja.

Bebe su na rođenju bile “poput kutija šećera”, kako je slikovito opisana njihova kilaža. Njihova pluća su bila tako mala pa su prve dane života provele u inkubatorima.

“Rečeno nam je da se pripremimo na najgore. Bebe su imala težak početak, ali mi optimistično čekamo Božić, igračke su svuda po našoj kući”, rekli su nedavno ponosni roditelji.

Devojčice su se izborile sa svim teškoćama, a mama je za svoje ćerke imala posebne opise, Popi je nazvala divom koja voli da se mazi, za Moli je rekla da voli da leškari, i to na leđima, a za Evelin da je pravi pričljivko.

Kada su došli kući, Rejčel i Stiven su sa nevericom posmatrali svoju deci i pomislili: “Ovo je naša porodica”.

Britanske organizacije za pomoć roditeljima trojki počele su danas da prikupljaju novac kako bi pomogle tati Stivenu koji je ostao sam sa Popi, Moli i Evelin.

Izvor: Blic

Prava praznična poslastica: Novogodišnji keksići

Previous article

Karić sletio u Beograd i poručio da neće u politiku

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin