NovostiRS/BiH

IVANIĆ TRAŽI OBEĆANE DOKAZE Dodikove tvrdnje o miješanju stranaca u izbore ocijenio ovom NARODNOM POSLOVICOM

0

Tresla se gora, rodio se miš – tako je izgledala konferencija za novinare predsjednika RS Milorada Dodika na kojoj je rekao da će iznijeti podatke o miješanju stranaca u izbore, izjavio je danas srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić.

Ivanić je na konferenciji za novinare u Banjaluci rekao da je obraćanje predsjednika i premijerke izgledalo kao “oproštajna pres konferencija dvoje ljudi koji su svjesni da gube izbore, pa su izašli u javnost sa dječjim pričama”.

– Dodik je ispričao već prežvakanu priču o 40 vojnika bez ijednog dokaza. Ako ne želi da meni da dokaže, neka obavijesti medije i javnost o njima, a ja ću preduzeti sve da budu protjerani iz BiH. Rečeno je da je 40 miliona KM uloženo u medije i nevladine organizacije, ali postavlje se konkretno pitanje koji mediji, koje NVO i šta im je cilj. Ako je cilj rušenje RS onda je njegova obaveza da preduzme mjere, a ako ne čini ništa onda je on saučesnik u rušenju RS – rekao je Ivanić.

Rekao je i da ne želi da komentariše izjave predsjednika Srbije Aleksandra Vučića o miješanju stranaca u izbore u BiH “dok ne vidi dokaze”, dodajući da ne želi da komentariše bilo kog političara iz Srbije.

Ivanić je rekao da on nema nikakve dokaze da se predstavnici međunarodne zajednice miješaju u izbore.

Na pitanje da li se čuo sa Vučićem, rekao je da ne spada u političare koji prepričavaju razgovore iza političke scene.

PRNJAVOR: Otvorena izložba fotografija

Previous article

Dodik: Mladen Ivanić se po svom starom običaju PRAVIO ENGLEZ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti