MagazinSvijet poznatihZanimljivosti

ISIDORA BJELICA SE RASPLAKALA: Pun Dom omladine na koncertu Vlada Georgieva za liječenje književnice! (FOTO)

0

Puna je sala na prvom od tri večerašnja nastupa velikog muzičara, a sigurno će tako biti i od 22 sata, pa zatim i u ponoć

20150623192247__MG_8280

Oduševio je Vlado Georgiev ne samo Isidoru Bjelicu, već i kompletnu javnost, inicijativom da održi humanitarne koncerte u Domu omladine (sala Amerikana) u korist bolesne književnice. večeras ta ideja doživljava najlepšu moguću realizaciju, a Isidora ne skriva emocije dok sve prati putem društvenih mreža. 

Foto: Telegraf

Pokazalo se u međuvremenu da je interesovanje takvo da je malo ne samo jedan, već i dva nastupa, pa će Vlado Georgiev večeras održati čak tri koncerta u istom prostoru.

Foto: Telegraf

Prvi, koji je započeo u 20 časova, je krcat, a ne sumnjamo da će isto tako biti i od 22 časa i kasnije, na trećem koncertu, od ponoći.

Printskrin: Youtube/Lični stav

U Domu omladine je i Isidorin otac Dimitrije Bjelica, koji je decenijama dobro poznat ljubiteljima šaha na ovim prostorima.

Foto: Telegraf

Isidori, koja se nalazi na lečenju u Švajcarskoj, slike iz Doma omladine su odmah prosleđene, i ona je ekspresno preko društvenih mreža veoma emotivno reagovala. 

(Telegraf.rs)

Žestoka bitka u Skupštini RS

Previous article

PRNJAVOR: Ergela “Vučijak”- štrajk urodio plodom

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin