Igrači žele da Mihajlović ode iz Torina

od prnjavorski 0

Izgleda da je atmosfera u Torinu na ivici pucanja, kako prenose italijanski mediji, a na suprotnim stranama su trener Siniša Mihajlović i većina igrača.

Navodno je kap koja je prelila čašu utakmica u Đenovi, protiv istoimenog kluba, kada je Mihajlović, inače pod suspenzijom da vodi utakmice, sišao poslije meča i održao neprijatan razgovor, koji se pretvorio u ozbiljan verbalni sukob. Igrači mu takođe zamjeraju što je pred utakmicu, koja nije imala rezultatski značaj, vodio ekipu u karantin, a i nisu zadovoljni njegovim metodama, kao ni odnosom sa njima.

Oglasio se i predsjednik Urbano Kairo. “Iskreno, to su pitanja koja ne razumijem. Mihajloviću je ovo bila prva sezona u Torinu, a plan je bio da u dvije godine pod njegovom komandom izborimo Evropu. Tako da je projekat sa Mihajlovićem i dalje na pravom putu. On ostaje naš trener”, rekao je Kairo. Torino je deveti na tabeli Serije A sa 50 bodova.

sportklub.rs

 

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>