NovostiRS/BiH

Identifikovano tijelo pronađeno u Vrbasu, dva i dalje traže

0

Milan Bobar (64) iz Bronzanog Majdana identifikovan je kao muškarac čije je tijelo pronađeno u ponedjeljak u koritu rijeke Vrbas u Kosjerevu, kod Laktaša. Za njim se tragalo još od 19. aprila, kada je posljednji put viđen u blizini Željezničke stanice u Banjaluci.

20160503180547_367960

Kako nezvanično saznajemo, obdukcija je pokazala da na njegovom tijelu nema tragova nasilja i da je uzrok smrti utapanje. S druge strane, i dalje traje potraga za tijelima Mladena Inđića (50) iz Bijeljine i Momira Radukića (53) iz Aginog Sela, koji su 24. aprila svojim automobilima sletjeli u Vrbas u mjestu Surjan u blizini Bočca. U potragu su uključeni ronioci Ronilačkog kluba “Buk”, Ronilačkog kluba “Gnjurac” iz Laktaša, ronioci Specijalne policije MUP-a RS, kao i pripadnici Civilne zaštite iz Kranja, koji su juče došli sa psima tragačima.

Do zaključenja ovog broja “Nezavisnih” potraga je i dalje bila u toku, a tijela Inđića i Radukića nisu bila pronađena. Borislav Trninić, predsjednik “Buka”, rekao nam je juče da su psi tragači, koji su došli s ekipom iz Slovenije, obučeni da prepoznaju i nanjuše tijela ispod vode. “Oni su na nekoliko mjesta davali signale i reagovali, a ronioci će ta mjesta provjeriti”, kazao nam je Trninić. Prema njegovim riječima, ne treba isključiti mogućnost da su tijela prošla ispod male brane Hidroelektrane Bočac jer se sličan slučaj nedavno desio kada je pronađeno tijelo stradalog vozača. Inđić i Radukić sletjeli su tojotom i škodom, u nedjelju 24. aprila.

S Inđićem su u automobilu bila još dvojica kolega koja su uspjela da se spasu, a sa Radukićem je u autu bila supruga Mirjana (48), čije je tijelo pronađeno ubrzo nakon nesreće. Ono što je šokantno u ovoj priči jeste da su njeno tijelo i automobil u kojem je stradala pronađeni sasvim slučajno, i to prilikom potrage za Inđićem i njegovim vozilom.

nezavisne

Kišobrani će biti potrebni do sredine maja

Previous article

Ova hrana ne smije da bude duže od mjesec dana u zamrzivaču, jer možete da se otrujete!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti