PrnjavorVijesti

Identifikovani kradljivci iz Zvornika koji su “operisali” u Prnjavoru i Laktašima

0

Policija je identifikovala kradljivce iz Zvornika čiji su inicijali D.S. /44/, R.G. /23/ i D.J. /31/ koji su tokom oktobra na području Laktaša i Prnjavora počinili osam krađa, pričinivši materijalnu štetu od 20.000 KM, rekla je Srni portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović. 

Markanovićeva je navela da su osumnjičeni, zajedno ili odvojeno, tokom oktobra iz Zvornika automobilima dolazili u Laktaše i Prnjavor i provaljivali u porodične kuće iz kojih su krali novac, nakit i druge predmete pogodne za dalju prodaju.

Prema njenim riječima, lica čiji su inicijali R.G. i D.J. ranije su identifikovana i ispitana, te se nalaze na slobodi, dok je D.S. juče ispitan i predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka na dalje postupanje.

Srna nezvanično saznaje da su ova lica krađe počinila i na širem području Republike Srpske, te je rad na dokumentovanju i rasvjetljavanju drugih krivičnih djela u toku.

SRNA

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ BiH uhapsili su jutros na području Mrkonjić Grada i Prnjavora četiri lica

Previous article

Radno vrijeme na republički praznik – 21. novembra

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Prnjavor