Hrvatska: Motociklista snimio svoj pad u provaliju duboku 15 metara (VIDEO)

od prnjavorski 0

Motociklista M. Č. (36) koji je prije dva dana kod sela Modrića sletio u provaliju sve je to snimio i objavio na Youtube kanalu.

20161024160021_394078

On je izgubio kontrolu nad motorom te sletio u provaliju duboku 15 metara. Na snimku se vidi kako se motociklist kreće velikom brzinom jadranskom magistralom u pravcu Starigrada, te nakon preticanja automobila u oštroj desnoj krivini proklizava i pada, a potom i leti u provaliju. Sve se to događalo u subotu oko 13.55 sati kad je stigao poziv putem centra 112 o saobraćajnoj nesreći kod sela Modrića. Motociklista je izgubio kontrolu nad vozilom te sletio u provaliju duboku 15 metara. Kako Hitna medicinska pomoć nije mogla pristupiti unesrećenom zatražena je asistencija HGSS-a. Na lokaciju je ubrzo stiglo 12 spasilaca iz raznih Stanica koji su se zatekli u Starigradu na ispitu za spašavatelje te su izvukli unesrećenog i predali ga HMP-u. Youtub kanal kasnije je uklonio snimak.

 

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>