HOROSKOP ZA 21. JANUAR: Jarčevi, večeras pravac u provod! Vage, finansijski problemi će se napokon rješiti!

Horoskop za subotu. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Horoskop, Astrologija, Zodijak
Foto: A. Nalbantjan

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Možete da očekujete pozitivnu situaciju na polju finansija. Pred vama je mogućnost da se okoristite od tuđeg novca… Očekuje vas početak nove, strastvene veze u kojoj ćete uživati na duže staze u budućnosti… Puni ste energije! Bavite se sportom!

BIK

Oslanjate se na poslovnog partnera i nadate se da će vam on doneti neke lepe vesti. Ne brinite, neće vas izneveriti. Verujete svom partneru i želite da budete sa njim na duže staze. Ne spaja vas samo zaljubljenost nego i nešto više od toga… Negujte svoju kožu…

Ilustracija: pixabay.com

Ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Iako imate mnogo posla, sve držite pod kontrolom. Pokazujete se kao veoma dominantna ličnost u poslovnom okruženju. Svakodnevno srećete jednu osobu koja vas magnetski privlači. Možete da očekujete zanimljivu situaciju. Povedite računa o želucu.

RAK

Veoma je povoljan dan ako radite na sceni ili se bavite nekim umetničkim pozivom. Pogotovo povoljan dan za muzičare. Nova ljubav je na pomolu! Veoma je povoljan dan za sve one koji su slobodni. Nikada se niste bolje osećali!

LAV

Ukoliko se bavite uslužnim delatnostima, možete da očekujete veoma povoljan dan i solidnu zaradu. Uželeli ste se svog partnera i želite da ponovo uzburkate strasti između vas dvoje. Očekuje vas zanimljiv dan. Prijaće vam malo jača ishrana.

Ilustracija: pixabay.com

Ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Veoma ste ubedljivi i možete da ostvarite veoma pozitivne rezultate na polju poslovnih pregovora. Flertujete sa osobom koju ste nedavno upoznali. Ako budete poradili na komunikaciji, veoma brzo se možete zbližiti. Moguća je prlazna kijavica.

VAGA

Poboljšanje na materijalnom planu vam sledi, kao i što ste zaslužili. Možete da se nadate pozitivnoj atmosferi. Na emotivnom planu imate sasvim stabilnu situaciju sa voljenom osobom. Ne očekuju vas problemi. Povedite računa o štitnoj žlezdi.

ŠKORPIJA

Ako nemate preterano dobru koncentraciju, potrudite se da ne grešite previše. Uzmite slobodan dan. Pokazaćete se u svom najboljem svetlu. Možete da se nadate veoma emotivnoj atmosferi sa trenutnim partnerom. Moguće je da vas muči migrena.

Ilustracija: pixabay.com

Ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Ukoliko sarađujete sa inostranstvom, očekuje vas veoma pozitivna atmosfera. Možete da se nadate uspehu. Zamišljeni ste i trenutno vam ljubav nije prioritet. Bavite se nekim drugim stvarima koje su vam takođe važne. Ne bi trebalo da bude većih problema.

JARAC

Smeta vam to što smatrate da se neki ljudi previše mešaju u vaš posao. Postavićete veoma jasnu granicu i distancu. Ukoliko vam se dopada neka osoba koja je rođena u vodenom znaku, možete da se nadate veoma pozitivnoj situaciji. Prijaće vam izlazak sa prijateljima.

VODOLIJA

Očekuje vas prilika da pokažete svoje talente i da ostvarite začajno poslovno napredovanje. Voljena osoba želi da ozvaničite vašu vezu i da pređete na viši nivo. Očekuje vas veoma pozitivna situacija na emotivnom planu. Moguća je ukočenost u vratu.

Ilustracija: pixabay.com

Ilustracija: pixabay.com

RIBE

Nemate previše poslovnih obaveza i niste preopterećeni na ovom planu. Imate dosta slobodnog vremena… Slobodni ste da radite sve što želite. Očekuju vas nezaboravne strastvene avanture! Prijaće vam da se bavite sportom! Organizujte sebi neki vid rekracije.

Astrolog: Ruža Ružanović

telegraf.rs