MagazinZanimljivosti

HOROSKOP ZA 18. MAJ: Ribe, čuvajte praznih obećanja! Blizanci, zatrpani ste do guše!

0
Horoskop za sredu. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

 

OVAN

Posao

Ne mogu svi razmišljati i stvari u poslu doživljavati na isti način kao vi. Potrebno je da ispoljite veštinu pravljenja kompromisa!

Ljubav

Imate prevelika očekivanja od nekog. Onaj ko puno priča i mnogo obećava a pri tom ne radi skoro ništa, na tu osobu se jednostavno ne isplati oslanjati se.

Zdravlje

Zadovoljavajuće.

BIK

Posao

Neko vam obećava stvari koje nisu realne. Ne možete samostalno donositi odluke. Uključite u neke poslovne procese i druge ljude koji će vam pomoći svojom mudrošću i iskustvom.

Ljubav

Menjate vrlo lako svoje raspoloženje što kod partnera izaziva sumnju koja može da prerate i u otvoreno optuživanje za nešto sa čim nemate nikakve veze. Jasnije iskazujte ono što vam je na srcu.

Zdravlje

Prijaće vam aktivan odmor i fizička relaksacija.

BLIZANCI

Posao

Važna vam je podrška u poslu, pogotovo ona koja dolazi sa nekih viših instanci. Danas ste prezauzeti poslovima i raznim obavezama koje vas prilično iscrpljuju.

Ljubav

Ne možete zanemariti svoje obaveze prema porodici bez obzira na otežanja oko vas. Svaki problemima adekvatno rešenje ako mu se u dovoljnoj meri posvetite!

Zdravlje

Hronične tegobe.

RAK

Posao

Ovo nije dan kad ćete oslanjajući se samo na sebe i svoje resurse doći do željenih rezultata. Potrebna vam je iskrena podrška i nju nalazite na mestu gde se najmanje nadate!

Ljubav

Insistirate previša na razlikama između vas i voljene osobe! Potenciranje na njima vas samo može udaljiti. Naučite da prihvatite ali en i da ističite postojeće različitosti!

Zdravlje

Dobro se osećate.

LAV

Posao

Sam razgovor i rešenja, ili ideje, koje će se pojaviti kroz isti će na vas delovati vrlo podsticajno i otvoriti vam nove vidike i poslovne horizonte!

Ljubav

Gubite nekad strpljenje sa voljenom osobom! Čak, umete da se ponašate i prilično despotski! Delkujete kao da sve u ljubavi mora biti podređeno samo vama i vašim potrebama. Spustite se na zemlju!

Zdravlje

Kontrolišite pritisak.

DEVICA

Posao

Neko pokušava, i u tome nažalost i uspeva, da vam nametne određene dodatne obaveze koje će maksimalno otežati vaš položaj. Kad se osećate nemoćno da bilo šta promenite, najbolje je i ne buniti se previše.

Ljubav

Ukoliko budete previše razmišljali o nekim situacijama, naći ćete se vrlo brzo u jednom prilično nezavidnom položaju jer nećete znati na čemu ste! Bolje je da se prepustuite impulsima i da uživate u onom što vam se nudi.

Zdravlje

Prijaće vam relaksacija.

VAGA

Posao

Pažljivo analizirate neke situacije kao i ponude koje se nalaze ispred vas! Odlučujete se za proverene puteve! Ne pokazujete previše volje da rizikujete. I, dobro je što je tako.

Ljubav

Delujete sugestivno na voljenu osobu, ali ipak ne možete da predvidite i tok događaja koji zahtevaju intuitivnu percepciju.

Zdravlje

Potrebno je da uskladite svoje misli i osećanja.

ŠKORPIJA

Posao

Dobijate preterane kritike za nešto za šta ste krivi, doduše, ali ne možete da se pomirite sa izvesnom nepravdom koja vam se čini. Ipak, gledajte to i iz drugog ugla: sad ćete imati priliku da se usavršite u nečemu što će vam sutra i te kako biti od koristi!

Ljubav

Ne trudite se da promenite partnera, jer na taj način kod njega samo stvarate dodatni, i potpuno nepotrebni otpor! Uvek pođite od sebe i svojih nedostataka!

Zdravlje

Jačajte imunitet.

STRELAC

Posao

Danas na površinu iz vas izbijaju megalomanske aspiracije. Nakon početnih uspeha apetiti vam se do neslućenih razmera otvaraju. Spremni ste da idete do kraja. Okolina i nadređeni pomalo i zaziru od vas. Ipak, ne obazirete se na mišljenja i komenare okoline već grabite napred i to krupnim koracima!

Ljubav

Ne namećite svoja mišljenja partneru. Gledajte da uvažite i usvojite i ono što i on ima da kaže, jer samo tim putem vaša ljubav može da se učvršćuje.

Zdravlje

Dobro se osećate.

JARAC

Posao

Osećate se sputano. Imate utisak kao da vas je neko namerno stavio u jedan skučen okvir izražavanja i delovanja. Osečate kao nikad potrebu za slobodom u radu! Kreacija vam je potpuno ugušena. Izborite se za ono što mislite da će vam prijati!

Ljubav

Uporni ste ali i sebični u ljubavi. Namećete svoja razmišljanja i vizije dok osećanja i potrebe druge strane kao i da ne postoje?! Ne idete baš dobrim putem.

Zdravlje

Mogući problemi sa sinusima.

VODOLIJA

Posao

Trenutni položaj Meseca na nebu ozbiljno utiče na vaše mentalno stanje i čini vas posebno razdražljivim. Čini se kao da samo tražite povod za svađu?! Nipošto danas ne potpisujte nikakav važan dokument!

Ljubav

Baš ste danas preosetljivi, sve vam smeta što vam neko drag kaže ili sugeriše. Ako ste u vezi i ostanete zajedno nakon današnjeg dana, onda zaite imate pored sbee nekog posebnog ko vas iskreno voli i razume!

Zdravlje

Niste u kondiciji.

RIBE

Posao

Danas vam nište ne ide po planu! Niotkuda iskaču nova zaduženja, obaveze i zadaci na kje na jako težak način odgovarate. Nikako ne uspevate danas da povežete konce! Dekoncentrisani ste s razlogom.

Ljubav

Danas dobijate i komplimente ali biće vam upućene i određene izjave obećavajućeg karaktera kojima se i te kako možete zaneti. Ništa što danas čujete ili vam bilo ko predloži nije sazdano na realnim osnovama!

Zdravlje

Moguća prehlada.

Astrolog: Darko Škalabrin

(Telegraf.rs)

Prešao milion milja sa „tundrom“ i dobio novi pik-ap

Previous article

Ovaj zadatak mnogi ne mogu da riješe, možete li vi?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin