HOROSKOP ZA 17. JANUAR: Vage, imate zašto da budete zadovoljni! Lavovi, kod vas uvijek neka gužva!

Horoskop za utorak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Astrologija, Zodijak, Horoskop
Foto-ilustracija: Profimedia

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kažehoroskop.

OVAN

Možete imati manje nesporazume u komunikaciji sa nadređenima. Očekuje vas prilično naporan dan. Novo poznanstvo vam se može desiti sasvim iznenada u okruženju u kom se svakodnevno krećete. Nove emocije se bude u vama. Prijala bi vam masaža.

BIK

Saradnja sa inostranstvom se odlaže, pa vam to saznanje stvara osećaj nervoze. Ipak, ne treba da brinete previše. Potrebno je da poradite na sebi ako želite promene na ovom planu. Sve dok imate negativan stav, ništa lepo vam se neće desiti. Izbegavajte alkohol.

BLIZANCI

Nije povoljan dan kada su u pitanju finansije, nemojte da ulazite u bilo kakve rizike na ovom planu. Počeli ste da se hladite. Može se reći da manje volite svog partnera… Kao da se pripremate da okrenete novi list u svom životu. Osetljivi disajni putevi.

RAK

Vi možete da postignete veliki uspeh na poslovnom planu! Preuzmite kontrolu nad svim dešavanjima! Moguće je da postoje neke stvari koje zamerate svom partneru ali vam on ne dopušta da mu to kažete. Teško vam je u trenutnoj vezi. Mogući problemi sa bubrezima.

LAV

Pred vama je dan u kom ćete imati mnogo poslovnih obaveza. Bićete veoma aktivni i doći do pozitivnih rezultata. Pojavila se nova osoba koja pokušava da vas osvoji i privuče vašu pažnju. Možete da očekujete interesantna dešavanja. Potrebno vam je više sna.

DEVICA

Svi planovi se odvijaju baš onako kako ste želeli. Veoma ste zadovoljni trenutnom situacijom na ovom planu. Spremni ste za nova dešavanja na ovom polju. Ostavili ste prošlost daleko iza sebe konačno! Postepeno poboljšanje na ovom polju.

VAGA

Ozbiljno razmišljate o promeni radnog mesta. Uskoro će vam se otvoriti neke nove mogućnosti na ovom planu. Možete da očekujete pozitivnu atmosferu u bračnoj zajednici. Harmonična atmosfera koju delite vam uliva osećaj zadovoljstva. Osetljivi mokraćni putevi.

ŠKORPIJA

Spremni ste za nove poduhvate na ovom planu! Priželjkujete veliki uspeh i spremni ste na sve kako bi ga ostvarili! Očekuje vas zanimljiva atmosfera na polju ljubavi! Možete da očekujete paralelni flert sa više različitih osoba. Opustite se uz dobru muziku.

STRELAC

Danas vas očekuju veoma pozitivna dešavanja na poslovnom planu- Sve teče kao podmazano! Uživate u stabilnim odnosima koje imate sa bračnim partnerom. Zadovoljni ste jer ste konačno rešili neke probleme koje ste imali. Tegobe sa sinusima su moguće.

JARAC

Deluje vam da nećete moći da isterate svoje ideje do kraja. Budite strpljivi jer ćete uskoro dočekati svojih pet minuta. Možete da očekujete ponovno zbližavanje sa bivšim partnerom. Pred vama je mogućnost za nastavak veze. Mogući problemi sa cirkulacijom.

VODOLIJA

Moguće je da nećete dobiti baš sve ono što ste želeli na ovom planu. Sledi vam manje razočarenje. Ukoliko budete nastavili da terate inat u komunikaciji sa voljenom osobom, imaćete velike probleme u bračnoj zajednici. Prolazan kašalj.

RIBE

Dajete svoj maksimum ali je potrebno još dosta vremena kako biste ostvarili svoje ciljeve. Nemojte da odustajete. Prija vam pažnja koju dobijate od strane voljene osobe, imate osećaj da je opet sve kao nekada što je bilo. Podložni ste upalnim stanjima.

Astrolog: Ruža Ružanović

telegraf.rs