HAOS U LJUBLJANI Ceca Ražnatović na koncertu ostala bez minđuša i cipela!

Petnaest minuta posle ponoći uz minimalno kašnjenje zbog ogromnih gužvi na ulazima, u prepunoj hali Gospodarsko rastavice u Ljubljani na sceni se pred 10 hiljada ljudi pojavila Svetlana Raznatović.

ceca_raznatovic_ceca_diskoteka_zab_clip_safe

U pantalonama boje pudera, identičnoj boji cipela i čipkanoj bluzi, inače odevnoj kombinaciji modne kreatorke Lepe Couture, uz gromoglasan pozdrav publike i pesmu “Vazduh koji dišem” krenulo je dvočasovno uživanje.

Nizali su se hitovi, a publika je pevala od reči do reči, preko starih hitova do onih sa poslednjeg albuma “Autogram”.

Foto: Promo

“Beograd” je bila treća pesma na repertoaru što je izazvalo ovacije slovenačke publike. Dok je pesmu “Autogram” najavila rečima:

– Ovo je poruka koliko žena treba da bude uporna u vezi, kad je ima – rekla je Ceca.

Foto: Promo

U bekstejdžu svoje zadovoljstvo nije krio ni organizator Leon Ribnikar i Cecin dugogodišnji saradnik u ovoj državi. Reportažu sa koncerta je pravila i nemačka televizija BDR iz Kelna.

Na početku pesme “Nevinost”, Ceca je ponesena reakcijom publike u masu bacila svoje minđuše. A sjajnu reakciju publike je video snimkom zabeležio i jedan od Cecinih pratećih vokala – Mirko Gavrić. I već je svima jasno da je očigledno pesma Biljane Spasic i Huse pokorila celu bivšu Jugoslaviju.

Foto: Promo

Ono se već duže vreme nije desilo, kada je atmosfera ponese i komfor nadvlada stajling Ceca je ovoga puta uz pesmu “Dragane moj” izula cipele.

Sa pesmom “Ime i prezime” završen je koncert sa kojeg su svi otišli puni prelepih utisaka i oduševljeni nastupom folk dive.