NovostiRS/BiH

Govedarica: Premijer i ministar da prisustvuju posebnoj sjednici NS RS

0

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica ponovo je danas pozvao predsjednika Vlade Republike Srpske Željku Cvijanović i ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača da prisustvuju posebnoj sjednici Narodne skupštine Srpske na kojoj će biti razmatrano stanje bezbjednosti u Banjaluci i u Srpskoj – “Pravda za Davida – pravda za sve”.

Govedarica navodi da i dalje insistira na tome da se predsjednik Vlade Republike Srpske, kako kaže, pojavi na posebnoj sjednici parlamenta Srpske i odgovori na pitanja koja će joj biti postavljena. On dodaje da premijer Republike Srpske “mjesec dana ćuti o smrti Davida Dragičevića” i da se iz njenog današnjeg saopštenja “naslućuje da će ćutati i dalje o ovoj tragediji”.

Govedarica smatra da, ukoliko Cvijanovićevu ne interesuje šta on govori, onda “nije bilo potrebe ni za današnjim saopštenjem u kojem je promovisala političku debatu, a ne potragu za istinom”.

On je istakao da je sve poslanike Narodne skupštine Republike Srpske birao narod i da su svi poslanici dužni narodu polagati račune, saopšteno je iz Informativne službe SDS-a.

“Gospođa Cvijanović ćuti više od mjesec dana. Zbog toga njen posao radi predsjednik Republike Srpske kome se otac nastradalog Davida Dragičevića obratio za pomoć. Željka Cvijanović je predsjednica Vlade Republike Srpske, a zapravo radi kao portparol predsjednika Republike Milorada Dodika, što je nedopustivo. Vrijeme je da radi svoj posao i da pozove na odgovornost one kojima je nadređena zbog slučaja Davida Dragičevića”, smatra Govedarica.

(Srna)

Nijemci pretekli i izbili na vrh, sve zagrejaniji

Previous article

Kako da nosite KRATKU KOSU ove sezone? Top 4 ideje za duži bob i kako ga stilizovati! (FOTO)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti